Loading...

Umerii largi sau cazuti?

by admin, 21 aprilie 2023

Excesele, intr-un sens ca si intr-altul, desfigureaza: asemanarea cu o inotatoare profesionista nu prezinta interes decat pentru a candida la un post de garda de corp; si invers, umerii adusi in fata va vor da un aer trist si abatut.

Umeri largi

Fara efecte de vatuire: epoletii, broderiile si modelele militare sunt interzise. Fara decolteu de tip barca, pentru a nu amplifica o latime a spatelui indeajuns de mare. Aveti nevoie sa spargeri linia orizontala a umerilor printr-o linie verticala; un colier lung si un decolteu in forma de V vor rezolva problema.

Rascroielile americane, manecile raglan sau chimono vor completa tabloul.

 

Umeri cazuti

Atentie la look-ul de „salcie plangatoare : aveti grija sa nu accentuati aceasta cadere a umerilor. Asadar, fara decolteu in V, adanc sau drept, si nici camasa prea mare si fara umerasi. Nici impletitura subtire si nici parul drept nu va stau bine, in treacat fie spus.

Alegeti ceva care va va inalta umerii; veste, vatuire si chiar umerasi pe sub pulover. Carourile si dungile vor putea da volum, ca si un pulover gros de lana.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*